Biletul Zilei 27/08/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Crvena Zvezda - Young Boys

Elvetienii de la Young Boys merg in infernul de pe stadionul Rajko Mitić din Belgrad pentru a disputa mansa retur a turului 4 al playoff-ului pentru accesul in grupele Champions League.

Remiza 2-2 din tur ii obliga sa marcheze pentru a se califica, cu conditia sa inscrie mai mult decat Steaua Rosie. Doar un meci nul cu minim 6 goluri e alternativa pentru o calificare directa dupa 90 de minute.

Recomandam pronosticul "ambele formatii marcheaza", motivat de faptul ca oricare echipa deschide scorul o va obliga pe cealalta sa inscrie.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.62

Rosenborg - Dinamo Z.

Rosenborg si-a asigurat calificarea in grupele Europa League si in proportie de 95% acolo va merge, dat fiind rezultatul tur din meciul cu Dinamo Zagreb. Nu spunem ca 0-2 este un scor greu de remontat insa la capatul firului se afla niste croati, extrem de rai, avizi de bani si glorie.

Sa nu fim siguri insa, pentru ca in fotbal s-au vazut destule rasturnari de situatie, mai ales in sezoanele trecute de UCL, unde echipe precum Barcelona sau PSG au pierdut neverosimil dupa ce pareau deja calificate in faza urmatoare.

Pe fondul dorintei excesive a gazdelor de a face 2-0 cat mai repede, este foarte probabil ca Zagreb sa contraatace si sa fructifice spatiile mari din defensiva adversa. Asadar ne asteapta un meci pe contre, din care, castigatoare va iesi echipa mai puternica fizic si psihic.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.65

Distribuiti pe Social Media