Biletul Zilei 28/08/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Club Brugge - LASK

Mansa retur extrem de interesanta pentru noi si importanta pentru fiecare dintre formatii. Banii si faima din grupele ligii sunt ravnite in aceeasi masura de ambele echipe, dar mai ales oportunitatea de a-si face remarcati jucatorii cu scopul de a-i vinde pe sume importante.

Prima sansa la calificare o au belgienii care s-au impus la Linz, in ciuda faptului ca austriecii erau usor favoriti. Nu pot spune insa ca i-au rapus pentru ca Lask nu este o echipa de neglijat, demonstrand-o in doua randuri cu Basel in turul precedent.

Pronostic: O1+ (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.44

Lille - St.Etienne

Lille, campioana Frantei de anu trecut, daca excludem echipa de super vedete a PSG ului, nu va ma fi in acest sezon la fel de pragmatica si eficienta. A vandut mult, de aproape 80 milioane de euro si nu a investit in jucatori noi, capabili sa tina pasul cu celelalte formatii de top ale Frantei.

"Musafir" ii va fi St.Etienne, o echipa extrem de incomoda, de la care ne asteptam sa si marcheze diseara, confirmand startul bun de sezon, cu 4 puncte din 6 posibilie.

Pronostic: O1+ (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.37

Slavia P. - CFR Cluj

Ardelenii, sustinuti de o tara intreaga, spera sa repete isprava de la Glasgow si sa mearga in grupele Ligii dupa o absenta de 7 ani! Nu va fi usor, mai ales ca incep meciul la Praga cu un deficit de un gol pe care trebuie sa il remonteze cat se poate de repede.

Cu toate ca suntem increzatori in campioana Romaniei, nu va fi deloc usor, Slavia reprezentand o echipa mult mai stabila si mai solida decat Celtic. Noi vom miza pe minim un gol marcat de gazde, dar nu mai mult de trei goluri.

Pronostic: G1-3 (Gazdele marcheaza minim un gol si maxim trei goluri)

Cota: 1.29

Distribuiti pe Social Media