Biletul Zilei 29/08/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Spartak M. - Braga

Duel de foc la Moscova dupa ce Spartak a fost invinsa in deplasarea din Braga cu 1-0. Daca oaspetii vor marca un gol, atunci rusii vor fi obligati sa marcheze de trei ori pentru a se califica

Este foarte greu de crezut ca portughezii nu vor puncta, asta insemnand ca vom avea un meci de totul sau nimic pentru gazde, nevoiti sa joace cu garda jos.

Braga se poate lauda cu o finala de Europa League, in 2011, meci pierdut in fata lui Porto si cu o experienta mult mai mare decat Spartak.

Pronostic: 3+ (Se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.75

Guimaraes - FCSB

Cote extrem de ciudate pentru acest retur dintre Guimaraes si FCSB. Doar 2.6 la o calificare a ros-albastrilor dupa 5 infrangeri consecutive in campionat si dupa un 0-0 in turul acestei runde. Mentionam ca bookmakerii au scazut cota de la 3.2 la 2.6 in doar doua zile, avand indiciul ca este cel mai slab sezon all-time al oaspetilor.

Ca o paralela analizam meciul Rangers - Legia, care are aceleasi date ale problemei. In tur a fost 0-0, insa Glasgow are doar 1.37 la calificare, fata de 3.10 cat are Legia. Si culmea, polonezii sunt neinvinsi in ultimele 9 meciuri.

Recomandarea noastra este "FCSB se califica" in faza urmatoare a competitiei.

Pronostic: CMMD2 (Cine merge mai departe)

Cota: 2.60

Distribuiti pe Social Media