Biletul Zilei 31/08/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Astra - CFR Cluj

Chiar daca ardelenii au mers automat in grupele Europa League, dubla infrangere cu Slavia Praga le-a dat moralul peste cap. Sperantele facute inaintea ultimului tur de calificare in grupele UCL s-au naruit in fata neputintei sau a oboselii acumulate dupa un calup de 16 meciuri disputate in aproximativ 40 de zile.

Astra a fost si ramane in continuare o echipa incomoda care poate incurca socotelile clujenilor. Mergem fara probleme pe minim un gol marcat de catre gazde in meciul de diseara, conform zicalei ca un insucces nu vine niciodata singur.

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.51

Union Berlin - Dortmund

Nou-promovata Union Berlin, care a obtinut un singur punct din primele 6 posibile, primeste pe teren propriu mult mai titrata Borussia din Dortmund. Spulberata in prima etapa de Leipzig cu 4-0, gazda de astazi a obtinut un punct nesperat la Augsburg pe final de partida.

Galben-negrii vin cu toate panzele sus pentru a obtine toate punctele si a se mentine la egalitate de puncte cu revelatia ultimelor sezoane, Leipzig.


Pronostic: 2&2+ (Oaspetii castiga si se marcheaza minim doua goluri in meci)

Cota: 1.56

Juventus - Napoli

Derbyul ultimelor sezoane din Serie A isi duce primul episod din acest sezon in chiar etapa a doua. Juventus este, la fel ca in fiecare sezon, favorita, dar CR si ai sai nu arata excelent in acest debut competitional, asta dupa o perioada de pregatire cu rezultate deloc stralucitoare. Ofensiva napoletana cauta mereu victoria contra monstrului torinez care a ucis de aproape un deceniu serie A, iar accidentarea capitanului juventin nu face decat sa creasca sansele oaspetilor. Sezonul trecut a fost 3-1 la Torino si 1-2 la Napoli. Doua victorii ale campioanei, doua GGuri.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.80

Distribuiti pe Social Media