Biletul Zilei 03/09/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

S.Wawrinka - D.Medvedev

Incepem Biletul Zilei cu un meci de tenis extrem de interesant contand pentru sferturile de finala ale turneului US Open de pe pamant american, intre Wawrinka si Medvedev. Cei doi s-au mai intalnit o singura data, in 2017, intr-o partida castigata de rus cu 3-1! Pe atunci Mevedev nu era foarte bine clasat precum in prezent, el invingandu-l pe elvetian pe o cota de 3.40!

De atunci lucrurile s-au mai schimbat pentru cei doi, Wawrinka a oscilat in clasamentul ATP, in timp ce Medvedev a progresat incet si sigur pana pe locul 5 mondial, loc detinut in prezent de jucatorul rus. Chiar daca acesta din urma este mai tanar cu 11 ani, elvetianul are o experienta mult mai vasta, aceasta vazandu-se si in meciul precedent impotriva lui Novac Djokovic.

Ne orientam spre o victorie a lui Wawrinka cu 3-1, astfel ca vom opta pentru mai multa siguranta pentru pariul "peste 3,5 seturi in meci".

Pronostic: TSP3,5 (Total seturi in meci - peste 3,5)

Cota: 1.47

Eastleigh - Boreham W.

Chiar daca este perioada preliminariilor pentru Europeanul din 2020, ligile inferioare din Albion nu dorm. Conferinta Nationala a ajuns la runda cu numarul 9 si ne propune partida dintre Eastleigh, locul 20 si Boreham, locul 17. Cele doua formatii au inceput neconvingator sezonul, fiecare dintre ele fiind invinsa de patru ori in cele opt etape disputate pana in prezent.

Oaspetii au invins de doar doua ori in cele opt deplasari facut la Eastleigh, obtinand alte doua remize si desigur plecand infranta de patru ori. Amenintata de "nisipurile miscatoare" ale clasamentului, echipa gazda, asistata si sustinuta de suporteri, este favorita meciului in viziunea bookmakerilor. Consideram ca gazdele vor puncta de cel putin doua ori, luand in calcul si cotele oferite celor doua formatii.

Pronostic: G2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 2.06

Distribuiti pe Social Media