Biletul Zilei 05/09/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Romania - Spania

Cel mai mediatizat meci la pariuri pe tot mapamondul este nimeni altul decat duelul reprezentativei noastre contra Spaniei. Casele de pariuri au tot incercat sa ridice cota Spaniei, de la 1.50 ieri la 1.60 astazi, astfel incat sa o faca atragatoare.

Noi, romanii, poate nu am fi atrasi de asa maniera sa pariem pe Spania pentru ca nu ne-ar sta in caracterul nostru patriot. Insa ganditi-va daca Spania ar fi avut cota aceasta la Albania, Armenia sau Macedonia. Vorbim aici de echipe din lumea a treia, unde se incadreaza, de fapt, si fotbalul nostru. Ne-am fi intrebat, logic, de ce cota asa mare pentru Spania?!

Asadar, toti banii pe gol marcat Romania. O cota de 1.64 in scadere evidenta de ieri la 1.77!

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.64

Bermuda - Panama

Concacaf Nations League, adica Liga Natiunilor Americii de Nord si Centrale, competitie infiintata in 2018 debuteaza astazi cu partide destul de interesante. Panama este in grupa B alaturi de Mexic, cea mai titrata echipa a acestei intreceri si Bermuda.

Cu toate ca ultimele meciuri ale panamezilor au lasat de dorit, ei sunt categoric favoriti in acest meci. Doar 1.45 la victorie in fata unei reprezentative care a bifat sase succese in ultimele noua partide!

Mergem pe mana bookmakerilor si in ciuda traseului mai slab al echipei din Panama, vom opta pentru victoria ei in aceasta noapte.

Pronostic: 2 (Panama castiga meciul)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media