Biletul Zilei 08/09/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Suedia - Norvegia

Cu toate ca Romania joaca cu Malta, meciul zilei pentru noi se joaca in Suedia intre tara gazda si Norvegia. Nordicii s-au intalnit recent si la Oslo in a 2-a etapa a grupei unde au oferit un spectacol pe cinste in remiza 3-3!

In cazul unui nou rezultat de egalitate intre tarile scandinave, s-ar pierde pe traseu un punct, ceea ce ar conveni de minune nationalei Romaniei.

Cele doua s-au mai intalnit de 18 ori in istorie, dintre care 9 victorii pentru suedezi, 4 pentru norvegieni si 5 meciuri incheiate nedecis. Pronosticul "ambele marcheaza" are castig de cauza cu 11 partide bifate in intalnirile directe.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.90

Romania - Malta

Nationala noastra are tineri de perspectiva, numai ca, gresit asezati in teren nu vor da randamentul scontat. S-a vazut cu ochiul liber ca selectionerul Contra a mutat eronat inca din startul partidei cand a inchis echipa in aparare, aparand ceva ceea ce de fapt nu avem.

La Ploiesti vine Malta si orice rezultat in afara victoriei ne va spulbera orice speranta de a prinde Euro. Tricolorii sunt datori vanduti publicului roman, si, fie ca joaca la Bucuresti, Ploiesti, Cluj sau oriunde in tara, trebuie sa convinga. Trebuie sa bata Malta la scor, nu doar cu 1-0! In alte timpuri, astfel de meciuri se numeau "antrenamente cu public". Acum au devenit meciuri cruciale de calificare.

Consideram ca Romania va invinge la minim trei, patru goluri diferenta, scorul nostru favorit fiind 4-0!

Pronostic: 1&3+ (Gazdele castiga si se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.44

Distribuiti pe Social Media