Biletul Zilei 09/09/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Polonia - Austria

Invinsa surprinzator in Slovenia, nationala condusa de Lewa si Piatek primeste in aceasta seara vizita echipei de pe locul al doilea, Austria. In tur, Polonia a castigat cu 1-0 la Viena, dar forma recenta a oaspetilor de astazi reprezinta un plus pe care jucatorii Austriei doresc sa il exploateze. Atacul lor este cel mai tare din grupa, 13 goluri in 5 partide, in timp ce defensiva poloneza a cedat de doua ori in 5 partide, dar ambele reusite au venit in meciul din urma cu cateva zile si acest lucru da incredere lui Alaba&co. Mizam pe un meci deschis in care Austria va avea un cuvant puternic de spus mai ales ca siguranta locului secund s-a dus odata cu victoria slovenilor in fata Poloniei.

Pronostic: GG (ambele inscriu)

Cota: 1.83

Anglia U21 - Kosovo U21

Meci extrem de important pentru tineretul Angliei in conditiile in care Kosovo, adversara de astazi, are deja 6 puncte din doua partide. E drept, victoriile au venit cu nationale modeste, cota Angliei la victorie fiind una extrem de mica, lucru care ne sugereaza faptul ca adversara de diseara, in ciuda locului pe care il ocupa, este una modesta. Golaverajul ar putea conta in aceasta grupa in care vedem ca si Austria insira victoriile astfel incat suntem de parere ca albii vor face show pe teren propriu si, dupa 3-2 in prima partida a grupei, vor “lucra” la acest aspect in partida de azi.

Pronostic: 1&G2+ (Anglia U21 invinge si inscrie minim doua goluri)

Cota: 1.35

Ungaria - Slovacia

Locul 1 in grupa cu 9 puncte dupa 4 etape, nationala vecina primeste vizita Slovaciei, trei puncte mai putin. Desi joaca un fotbal bun pe propria arena, Ungaria nu este foarte favorita azi, iar cota la gol marcat este una buna de luat in seama. Credem ca Slovacia, gol peimit mai mereu in deplasare, nu va rezista atacului maghiar, chiar daca ar putea pleca cu punct sau puncte de la Budapesta.

Pronostic: G1+ (Ungaria inscrie)

Cota: 1.31

Distribuiti pe Social Media