Biletul Zilei 10/09/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Muntenegru - Cehia

Teoretic, gazdele pastreaza in continuare sanse la calificare, insa practic pare ca au pierdut orice speranta in acest sens. Meciul cu Cehia va fi mult mai greu acum, dupa ce oaspetii au fost invinsi de revelatia Kosovo saptamana trecuta.

Ambele formatii isi doresc cu ardoare victoria si vor face tot ce le sta in putina pentru a-si atinge obiectivul. Va rezulta un meci pe contre in care echipa mai pragmatica si mai inspirata va avea sorti de izbanda. Vom opta pentru minim un gol marcat Muntenegru, echipa ranita si dornica de revansa.

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.37

SUA - Uruguay

In paralel cu preliminariile pentru Euro, mai multe echipe isi calibreaza jucatorii in meciuri amicale, doua dintre ele fiind Statele Unite ale Americii si Uruguay. Meciul se va juca pe pamant american, la Saint Louis si se anunta extrem de atractiv, atat pentru iubitorii fotbalului, cat si pentru amatorii de pariuri.

Fiecare echipa a disputat recent cate un amical, SUA pierzand in fata marii rivale Mexic cu 0-3, iar Uruguay trecand la limita de Costa Rica, 2-1! Daca pentru sud-americani, meciul test a fost bine venit, ridicandu-le moralul, americanii vor fi nevoiti sa spele rusinea cu Mexic pentru a nu atrage reprosurile fanilor.

Ultimul duel intre cele doua s-a disputat in 2002, pe atunci SUA impunandu-se cu 2-1. Irelevant fata de zilele noastre si fata de fotbalul care se joaca acum, la 17 ani distanta.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 2.00

Distribuiti pe Social Media