Biletul Zilei 12/09/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Valour FC - Forge FC

Meci interesant in Canada si o cota care nu trebuie neglijata. Se intalnesc locurile 6 si 2 dintr-un total de 7 echipe. Oaspetii, care se pozitioneaza la doua puncte in spatele liderului, cu doua meciuri mai putin disputate, trec printr-o forma buna cu trei victorii, un egal si o infrangere in ultimele 5 meciuri. Merg in aceasta deplasare sa castige, insa vom vedea daca sunt capabili sa obtina rezultatul scontat.

De cealalta parte, Valour se afla la patru puncte distanta de lanterna rosie, iar duelurile directe cu FC Forge nu sunt deloc amintiri frumoase. Patru infrangeri in cele patru meciuri disputate in 2019.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.80

Real Espana - Lobos UPFNM

Liga Nationala din Honduras a ajuns la etapa cu numarul 8 si Real Espana primeste vizita vecinilor de clasament si anume Lobos UPFNM. De notat este ca gazdele nu si-au invins adversarii niciodata in ultimele 5 meciuri jucate din 2017 pana in prezent. S-au bucurat numai de un singur meci nul, in rest oaspetii s-au impus mereu la diferenta de un gol.

Ambele trupe au ca obiectiv clasarea cat mai buna in clasament, pozitie care la finalul sezonului sa le aduca posibilitatea de a-si juca sansa la promovare.

Consideram ca vom asista la o lupta acerba din care, inevitabil, vor rezulta si goluri.

Pronostic: I1+ (Se marcheaza cel putin un gol in prima repriza)

Cota: 1.41

Distribuiti pe Social Media