Biletul Zilei 18/09/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Shakhtar D. - Manchester City

City trebuie sa spele rapid rusinea cu Norwich din etapa trecuta de Premier League si nu exista oportunitate mai buna de a face asta decat in debutul sau in Liga Campionilor in deplasarea de la Shakhtar.

Cu un lot net superior ucrainienilor, trupa lui Guardiola va incerca sa rezolve repede ecuatia meciului si consideram ca vor realiza asta inca din prima parte a jocului.

Pronostic: 2&2+ (Oaspetii castiga si se marcheaza minim doua goluri in meci)

Cota: 1.48

PSG - Real Madrid

Cu toate ca parizienii au anuntat cateva schimbari majore in primul 11 din cauza accidentarilor, bookmakerii ii considera tot favoriti impotriva echipei ce a dominat 4 din ultimii 6 ani de Champions League!

S-au mai intalnit la Paris in 2018, meci castigat pe atunci de spanioli cu scorul de 2-1, contand pentru sferturile de finala ale competitiei. Real Madrid s-a impus la final cu scorul general de 5-2 si a mers in faza urmatoare.

Pronostic: G1-3 (Gazdele marcheaza minim un gol si maxim trei goluri)

Cota: 1.25

Dinamo Z. - Atalanta

Atalanta isi incepe aventura in Champions League gratie clasarii pe podium in sezonul trecut al ligii intai din Italia. Nu vor avea meci usor la Zagreb, unde gazdele au pierdut un singur meci in ultimele 22 de intalniri, dar stim din istorie ca italienii s-au descurcat in orice situatie, bazandu-se pe stilul loc pragmatic.

Ne asteptam ca Atalanta sa faca un meci bun si sa ia o optiune serioasa in vederea obtinerii calificarii in faza urmatoare.

Pronostic: O1-3 (Oaspetii marcheaza minim un gol si maxim trei goluri)

Cota: 1.29

Distribuiti pe Social Media