Biletul Zilei 19/09/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Partizan - AZ Alkmaar

Debut in grupele Europa League pentru sarbii de la Partizan si, asa cum ne-am obisnuit deja, va fi vacarm la Belgrad. In fata celor de la AZ, gazdele vor fi sustinute de un public incantator si noi credem ca indiferent de rezultatul final, echipa olandeza fiind cotata mai bine, meciul nu se va termina fara macar un gol al favoritilor tribunei, asa cum Partizan a obisnuit mai mereu pe propria arena.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.30

Wolves - Braga

Teoretic un meci la care ne-am fi asteptat ca cele doua echipe sa fie cotate mai echilibrat. Totusi, avand in vedere evolutiile avute de gazde in dubla cu Torino, cand Bellotti&co nu au avut nicio sansa, tinand cont si de banii care se invart in PL fata de Portugalia si luand in calcul forma nu prea buna a celor de la Braga, Wolves este cotata cu doar 1.65 la victorie si, credem noi, chiar daca ofensiva celor de la Braga va fi la datoria, o va obtine. Pentru asta gazdele au nevoie de goluri pe care au arata ca le inscriu cu usurinta acasa.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.69

Slovan B - Besiktas

Un alt meci interesant in prima seara de Europa League si un altul in care mergem pe mana gazdelor. Slovan arata excelent acasa, marcheaza in fiecare partida, in timp ce turcii au aratat ca au mari dificultati in deplsari. Chiar in urma cu cateva zile au incasat 3 de la echipa lui Sumudica.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.31

Distribuiti pe Social Media