Biletul Zilei 20/09/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Schalke - Mainz

Schalke nu a avut probleme cu Mainz in ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu din 2014 pana in prezent. A castigat toate partidele, iar golaverajul celor 5 intalniri este de 12-2! Ne intrebam astfel de ce acest meci este cotat cu 1.77 pentru victoria gazdelor si mai ales de ce este cap de afis pe toate site-urile de pariuri ale caselor.

Consideram ca Mainz va marca fara probleme, tocmai prin prisma cotelor oferite.


Pronostic: O1+ (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.45

Southampton - Bournemouth

Anul trecut, cele doua formatii au oferit un spectacol pe cinste pe St. Mary Stadium din Southampton, intr-un 3-3 antologic, cu trei goluri marcate in fiecare repriza.

Nici astazi nu vedem alt deznodamant al meciului, cele doua trupe fiind pozitionate la mijlocul clasamentului dupa 5 etape scurse, cu cate doua victorii un egal si doua infrangeri. Bournemouth a invins-o pe Everton pe teren propriu in etapa trecuta, in timp ce Southampton a dispuns de nou promovata Sheffield Utd cu 1-0 in deplasare.

Pronostic: O1+ (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.30

Cagliari - Genoa

Cagliari si Genoa au inscris in 5 din ultimele 6 intalniri directe din Serie A, denota ardoarea cu care se disputa aceste dueluri. Cotate drept echipe de nivel mediu din Italia, ambele spera sa iasa din acest tipar etaland un joc mai bun si mai pragmatic de la meci la meci.

Dupa trei etape scurse din noul sezon, gazdele ocupa a 13-a pozitie, in timp ce Genoa se afla fix la mijlocul ierarhiei, pe pozitia a 10-a. Ne asteapta un joc pe care il consideram deschis oricarui rezultat, neexistand o favorita certa pentru intalnirea de diseara.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.65

Distribuiti pe Social Media