Biletul Zilei 21/09/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Milan - Inter

Locul 7 dupa 3 etape vs liderul. 2-1 golaveraj vs 7-1. 6 puncte vs 9 puncte. Stadion comun, Milan gazda. Derbyul milanez venit atat de devreme in acest sezon prinde cele doua protagoniste in situatii diferite, dar totusi apropiate in clasament. Inter a jucat excelent pana acum, Milan, in ciuda celor 6 puncte stranse, pare ca se chinuie sa inscrie avand doar 2 goluri marcate in 3 etape. Si totusi cota pentru un gol marcat al Milanului este destul de scazuta, mai ales avand in vedere ca defensiva Interului este numarul unu pana acum. Desi oaspetii sunt favoriti, noi credem ca vor avea de furca mult cu atacantii Milanului.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.39

Manchester City - Watford

Invinsa total surprinzator pe terenul nou promovatei Norwich, City revine acasa si ne asteptam sa mature pe jos cu oaspetii de la Watford, o echipa care, in ciuda 2-2 ului din etapa trecut in fata celor de la Arsenal, nu credem ca are forta de a rezista tavalugului trimis in teren de Pep. Vom vedea goluri.

Pronostic: 1&3+ (City invinge si se inscriu minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.39

Werder - Leipzig

Cota extrem de buna la GG in acest meci, in ciuda faptului ca oaspetii se afla intr-o forma incredibila. Lideri in Bundesliga si dupa o victorie importanta in UCL pe terenul celor de la Benfica, baietii de la Leipzig au o cota mare la victorie, peste 1.80, fapt care ne arata ca, desi favoriti, ei au nevoie de mai mult de un gol pentru a castiga, gazdele fiind o echipa buna acasa. Mergem si profitam de ofensiva lui Werder si de cota oferita azi.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.47

Distribuiti pe Social Media