Biletul Zilei 23/09/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Wolfsburg - Hoffenheim

Wolfsburg si Hoffenheim se intalnesc in epilogul etapei cu numarul 5 din actualul sezon de Bundesliga. Alaturi de Leipzig si Bayern Munchen, gazdele sunt neinvinse pana in prezent si spera sa pastreze acest rimt bun cat mai mult posibil.

Musafiri le vor fi alb-albastrii de la Hoffenheim, echipa care, in afara succesului contra lui Werder, nu au convins mai deloc. Doua infrangeri cu Eintracht si Freiburg si un meci nul cu Leverkusen.

Se va juca cu o foarte mare daruire, ambitiile pentru o clasare pe loc european la sfarsitul stagiunii fiind extrem de mari de ambele parti.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.55

Sporting L. - Famalicao

Meci extrem de interesant in prima liga portugheza intre Sporting si revelatia inceputului de sezon, nou-promovata Famalicao. Cu 4 victorii si un meci egal in primele 5 etape, oaspetii au atras deja privirile celor mai multi ocupand locul 3 in campionat dupa mult mai titratele Benfica si Porto.

Dupa primele partide in care sa zicem ca a intalnit echipe de mana a doua a ierarhiei portugheze, iat-o astazi in fata primului test cu adevarat important. Ce poate fi mai frumos decat sa fii cosiderat outsider si la final sa reprezinti surpriza placuta a meciului?!

Oaspetii nu au nimic de pierdut si cu siguranta se va juca cu garda jos. Sporting, echipa ce l-a dat in fotbalul mare pe Cristiano Ronaldo, are nevoie de puncte pentru a tine aproape de prima pozitie si va incerca cu siguranta sa rezolve meciul inca din prima parte a timpului regulamentar. Vom vedea insa daca sunt si oaspetii de acord.

Pronostic: 3+ (Se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.57

Distribuiti pe Social Media