Biletul Zilei 24/09/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Brescia - Juventus

Cu toate ca ocupa pozitia secunda in Italia cu 10 puncte adunate dupa 4 etape scurse si cu un 2-2 obtinut in deplasarea de la Atletico Madrid din Liga, jocul lui Juve pare foarte departe de calitatea celui cu care a incheiat sezonul trecut. A castigat greu la Parma in prima etapa, a invins cu mare noroc pe Napoli dupa ce s-a vazut egalata la 3 dupa 3-0 in minutul 62, a remizat pe terenul Fiorentinei si s-a chinuit enorm pe teren propriu in fata nou-promovatei Verona.

Brescia, in schimb, a dovedit ca nu pare deloc o echipa ce vine din liga secunda, ci a aratat ca una care se bate de la egal la egal cu oricine. A invins pe Udinese si Cagliari, a pierdut greu cu Milan si a fost invinsa de Bologna cu 3-4 dupa ce la pauza a condus cu 3-1!

Mergem pe mana gazdelor in aceasta seara, considerand ca vor marca cel putin un gol, tinand cont de cota enorm de mare acordata campioanei Italiei din ultimii 7 ani in fata unei nou-promovate.

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.63

Dijon - Marseille

6 etape jucate in Ligue One si Dijon pare deja condamnata la lupta pentru evitarea retrogradarii. Se afla pe ultima pozitie cu un singur punct acumulat si doar doua goluri marcate. Are 4 meciuri consecutive fara gol marcat, abia in ultima etapa disputata reusind sa scuture plasa celor de la Nice.

Marseille, asa cum ne-a obisnuit, se bate pentru locurile fruntase, insa este extrem de suspecta cota oferita de casele de pariuri pentru o victorie in fata lui Dijon. 2,07 impotriva unei formatii care nu prea a contat pe unde a mers.

De mentionat ca Dijon a atacat si a cautat egalarea in deplasarea de la Nice, cand gazdele au respirat usurate odata ce meciul s-a incheiat, bifand cele 3 puncte.

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.42

Distribuiti pe Social Media