Biletul Zilei 29/09/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Lecce - Roma

Noua echipa a lui Romario Benzar primeste astazi vizita Romei si, desi pare ca si-a revenit dupa inceputul slab de sezon, va avea o misiune extrem de grea in fata capitolinilor. Roma vine dupa o infrangere ciudata acasa, 0-2 cu Atalanta, dar in restul meciurilor a aratat o forta ofensiva extraordinara si credem ca misiunea lui Dzeko & co va fi facilitata de o aparare care are o medie de peste 2 goluri incasate pe meci.

Pronostic: O2+ (Oaspetii inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.49

Lazio - Genoa

Gazdele vin dupa 5 etape in care au marcat 7 goluri, primind 4 si acumuland numai 7 puncte. Un debut slab de sezon care trebuie salvat printr-o prestatie de gala astazi. Oaspetii, o trupa care s-a luptat pentru evitarea retrogradarii sezonul trecut, vin in capitala cu 5 puncte si un golaveraj de 7-9. Defensiva pare punctul slab, desi Radu are prestatii laudate, si credem ca Immobile si ai sai vor profita.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.39

Dusseldorf - Freiburg

O trupa care nu ne-a dezamagit niciodata cand am mizat pe ofensiva ei versus o echipa in forma, cu un debut foarte bun de sezon. 7-9 golaveraj pentru gazde dupa 5 etape, o echipa care inscrie si primeste gol des, 11-4 golaveraj pentru Freiburg care, in cazul unei victorii, urca pana pe locul 2. Ne asteapta un meci frumos.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.53

Distribuiti pe Social Media