Biletul Zilei 01/10/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Leeds - WBA

Gazdele sunt favorite clare in acest duel si, din punctul nostru de vedere, cotele oferite sunt mincinoase. WBA joaca excelent, este lider cu doua puncte peste gazdele de azi, si marcheaza la foc automat meci de meci. A mai avut Leeds o astfel de prtida in acest sezon, contra unei echipe Swansea care, la vremea respectiva, insira victoriile. La fel Leeds a fost favorita si la final scorul a fost 0-1. Ne asteptam ca acest duel sa fie mult mai aprig decat o arata bookmakerii si sa vedem goluri de ambele parti.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.65

Tottenham - Bayern M.

Noua arena a lui Tottenham gazduieste asta-seara derby-ul grupei B, meci in care londonezii primesc vizita legendarei Bayern Munchen. Dupa un semiesec, am putea spune, in prima etapa contra grecilor de la Olympiacos, cand a fost egalata de la 2-0, Tottenham isi pune mari sperante in aceasta partida.

Ne este foarte bine cunoscuta atmosfera din Anglia, astfel ca acest meci devine cap de afis al serii in Uefa Champions League. Ne asteapta un duel de foc in care cel mai probabil ambele echipe vor inscrie.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.53

Lokomotiv M. - Atl.Madrid

Atletico Madrid va avea viata foarte grea la Moscova, Lokomotiv devenind brusc, dupa victoria cu 2-1 in deplasarea de la Leverkusen, un adversar deloc de neglijat. Gratie egalului obtinut in extremis de Juve in fata madrilenilor, rusii ocupa locul intai dupa prima etapa a grupei si viseaza cu ochii deschisi la o minune.

Ii va fi foarte dificil lui Atletico sa marcheze, tinand cont de jocul extrem de precaut pe care moscovitii il vor practica. De altfel acestia din urma vor incerca sa profite la fazele de contraatac, de spatiile libere din defensiva spaniola.

Pronostic: H1 (Gazdele nu pierd meciul la mai mult de un gol diferenta)

Cota: 1.31

Distribuiti pe Social Media