Biletul Zilei 04/10/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Laussane - Winterthur

Meci interesant in elvetia 2 intre liderul la zi si o echipa de mijlocul clasamentului, dar care, cu o victorie astazi, ataca locurile de promovare. Campionatul este lung, numarul echipelor este mic si oricine poate castiga cu oricine, ajungand de la promovare in subsol.

Laussane este, totusi, cea mai tare trupa de acolo, au un atac nimicitor si a doua defensiva. Ne asteptam ca gazdele sa invinga astazi, chiar daca ar putea primi gol. Va fi un meci cu goluri cum au fost si ultimele intalniri directe mai ales ca oaspetii joaca bine si inscriu des “afara”. 

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.45

Hertha - F.Dusseldorf

Chiar daca marcheaza meci de meci, Dusseldorf nu reuseste sa concretizeze si la capitolul puncte. A acumulat unul singur in ultimele 5 etape si asta pune serios pe ganduri staff-ul echipei. Deplasarea de la Herta va fi una infernala, dar cunoastem foarte bine ca o echipa da totul pe teren atunci cand nu mai are nimic de pierdut.

Ni se pare extrem de mare cota oferita de bookmakeri pentru o victorie a gazdelor, care, in ceea ce priveste clasamentul si forma de moment, nu ar fi trebuit sa fie mai mare de 1.50!

Pronostic: O1+ (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.40

Nordsjalland - Lyngby

Gazdele trag cu dintii sa revina in top 3 cat mai repede posibil. Nu le este locul in jumatatea inferioara a ierarhiei din Danemarca, aspect confirmat si de casele de pariuri, care ofera numai 1.38 pentru izbanda gazdelor contra unei echipe aflate la un singur punct in spate.

Consideram ca Nordsjalland se va impune asta-seara, apropiindu-se in felul acesta la un singur punct de podium, cel putin pana duminica la meciul lui Aarhus.

Pronostic: 1&2+ (Gazdele castiga meciul si se marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.48

Distribuiti pe Social Media