Biletul Zilei 07/10/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Astra - Hermannstadt

Giurgiuvenii si sibienii incheie asta-seara etapa cu numarul 12 a ligii intai de fotbal. Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu va fi gazda duelului dintre cele doua formatii ce se zbat in partea a doua a clasamentului.

Hermannstadt nu s-a mai intalnit cu victoria de la meciul cu Chindia pe care a invins-o cu 2-1, iar fanii sibieni tot asteapta de 3 meciuri o noua izbanda a favoritilor lor.

Mizam pe un meci in care Astra va domina teritorial, in timp ce oaspetii vor incerca sa riposteze cu succes pe contraatac, pronosticul nostru favorit fiind "ambele echipe marcheaza"!

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.95

Bolton - Blackpool

Cu salariile neplatite de luni bune, cu datorii nenumarate, cu "-12" puncte penalizare de la Federatie si tot mai aproape de desfiintare, Bolton Wanderers, una dintre cele mai vechi echipe ale Albionului, o gazduieste astazi pe Blackpool in etapa a 12-a din League One!

In cazul in care gazdele nu-si vor rezolva problemele mai sus mentionate, acest meci poate fi unul dintre ultimele in fotbalul profesionist. Peste 100 de ani de existenta se pot dizolva din cauza managementului gresit si a datoriilor acumulate.

Ca si in primele etape din actualul sezon, Bolton va alinia la start un 11 format din jucatori tineri, copii ce vor sa se afirme spre fotbalul mare. Esti mai puternic atunci cand nu mai ai nimic de pierdut, iar acesti baieti vor incerca sa dovedeasca acest aspect.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.70

Distribuiti pe Social Media