Biletul Zilei 08/10/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Yeovil - Woking

Meci interesant in etapa 16 a Conferintei Nationale din Anglia intre ocupantele locurilor 3 si 4. Lupta pentru promovare va fi extrem de lunga si acerba. Doar prima pozitia va promova direct, alte 6 echipe luptandu-se pentru playoff unde vom avea parte de meciuri eliminatorii.

Oaspetii nu trec prin cea mai fericita pasa, in ciuda pozitiei din clasament, nemaicastigand un meci de 7 partide, mai exact din data de 31 august! Asta este motivul pentru care bookmakerii inclina balanta in favoarea gazdelor, pe care o dau favorita la victorie.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.70

Cheltenham - West Ham Tin.

EFL Trophy grupa E ne prezinta meciul dintre ultima clasata, Cheltenham si West Ham tineret. Asta se intampla dupa o singura etapa jucata, in care gazdele de azi au pierdut cu 0-1, iar juniorii ciocanarilor au casstigat cu 5-4!

Cu toate acestea, casele de pariuri o dau favorita pe Cheltenham, destul de categoric am putea spune si ne asteptam ca acestia sa si puncteze de minim doua ori. Cunoastem bine cat de mult se marcheaza in aceste competitii englezesti si preferam acest pronostic in detrimentul solistului.

Pronostic: G2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.64

Distribuiti pe Social Media