Biletul Zilei 11/10/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Islanda - FranĊ£a

In nordul Europei, Islanda primeste vizita cocosului galic in ceea ce se poate numi derby-ul etapei in grupa H. Mai exact islandezii se claseaza pe pozitia a 3-a, in timp ce adversarii lor ocupa pozitia secunda in clasament, dupa Turcia.

Cele doua formatii sunt despartite de 3 puncte si un golaveraj mai bun al francezilor. In cazul unei izbande a gazdelor, socotelile Frantei se pot incurca destul de serios in vederea calificarii la Euro 2020.

Consideram ca vom avea parte de un meci deschis in care golurile nu vor intarzia sa apara.

Pronostic: GG sau 3+ (Ambele echipe marcheaza sau se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.50

Portugalia - Luxemburg

Lusitanii nu au voie sa nu castige, nu au voie sa nu faca scor pentru a-si imbunatati golaverajul si nu au voie sa nu-l propulseze pe Cristiano Ronaldo spre un nou meci mare. Spunem asta pentru ca reciprocitatea Ronaldo - nationala Portugaliei si viceversa a functionat perfect cat timp cel mai galonat fotbalist al acestei tari a fost la timona echipei.

Ambitia si dorinta portughezului de a dobori toate recordurile posibile sunt deja bine stiute de amatorii de fotbal din intreaga lume si ne asteptam ca partida de astazi sa se desfasoare intr-un singur sens si cu un singur scop. Victoria gazdelor la scor.

Pronostic: 1&4+ (Gazdele castiga meciul si se marcheaza minim patru goluri in meci)

Cota: 1.73

Distribuiti pe Social Media