Biletul Zilei 13/10/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Slovenia - Austria

Cele doua formatii se intalnesc astazi in derby-ul etapei a 8-a a grupei G de calificare la Europeanul din 2020. Slovenia se alfa pe locul 4 al clasamentului, la doua puncte in spatele Austriei care, pentru moment, ocupa pozitia secunda. Orice victorie a gazdelor, coroborata cu un esec al Macedoniei in Polonia, ar propulsa-o pe locul 2 al grupei si ar amana deznodamantul celor doua calificate pentru ultimele doua etape ale grupei.

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.34

Petrolul - Daco-Getica B.

Petrolistii au ocazia sa urce in clasament invingand-o astazi pe Daco-Getica, echipa contra careia nu au o amintire prea placuta din sezonul anterior. Scorul a fost atunci 3-1 pentru oaspetii si a privat echipa galben-albastra de 3 puncte enorme in economia disputei pentru promovare.

Asadar, pe langa faptul ca are nevoie de victorie ca de aer, Petrolul trebuie sa razbune rusinea de anul trecut.

Pronostic: 1&3+ (Gazdele castiga si se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.52

Belarus - Olanda

Ca sa evite emotiile traite etapa trecuta impotriva nord-irlandezilor, Olanda va porni motoarele inca din startul partidei, pentur a-si adjudeca rapid cele 3 puncte si a-si consolida prima pozitie inclasament

Nici nu vedem alta desfasurare a ostilitatiilor decat cu Olanda la carma jocului, problema gazdelor fiind doar scorul cu ca vor pierde meciul!

Pronostic: 2 (Gazdele castiga)

Cota: 1.25

Distribuiti pe Social Media