Biletul Zilei 17/10/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Fluminense - Atletico PR

Seria A din Brazilia ne ofera la noapte un meci intre doua formatii aflate in partea inferioara a clasamentului, astfel ca Fluminense ocupa pozitia a 14-a, iar oaspetii lor, Atletico PR, pozitia a 10-a.

Starea de spirit a celor doua formatii este extrem de buna, tinand cont ca doar echipa oaspete a pierdut un singur meci in ultimele 5 dispute din campionat. Asta denota ca cele doua trupe sunt intr-o pasa ascendenta si spera, de ce nu, la o clasare pe pozitiile fruntase la finalul sezonului.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.80

Real Espana - CD Sociedad

Lanterna rosie a Ligii Nationale din Honduras pare condamnata la retrogradare daca nici in aceasta partida nu va demonstra contrariul. Merge pe terenul echipei de pe locul 7 dintr-un total de 10 si spera sa smulga macar un punct unei formatii invinse o singura data in ultimele 5 partide.

Poate reusi acest lucru doar atacand si incercand sa surprinda formatia gazda, cotata ca favorita de catre bookmakeri. Ne asteptam la un meci pe contre, tinand cont ca si gazdele sunt extrem de motivate, refuzand sa se gandeasca la alt deznodamant decat victoria.

Pronostic: 3+ (Se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.80

Distribuiti pe Social Media