Biletul Zilei 18/10/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Wisla C. - Piast G.

Primul meci care-si face simtita prezenta pe Biletul Zilei, bilet cu care v-am obisnuit zilnic si pe care incercam sa-l ducem cat mai aproape de perfectiune, se joaca in prima liga poloneza si le are ca adversare pe Wisla si Piast.

Ultima intalnire dintre cele doua formatii dateaza din aprilie 2019, meci incheiat nedecis, 2-2! Ne asteptam ca si aceasta partida sa fie jucata cu garda jos, mai ales ca pozitiile celor doua trupe in clasament nu sunt deloc imbucuratoare pentru statutul lor.

Recomandam cu mare incredere acest meci in ce priveste golurile marcate si vom bifa optiunea "ambele echipe marcheaza".

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.60

NEC - PSV Tin.

Nijmegen nu se bucura de cea mai buna perioada din istorie si cocheteaza usor usor cu zona retrogradarii ligii secunde, asta dupa ce mult timp a evoluat cu brio in primul esalon olandez.

N-a mai simtit gustul victoriei de 5 etape si pare mai motivata ca oricand sa transeze cat mai repede partida contra tineretului celor de la PSV, echipa fara drept de promovare in prima liga. Chiar daca rezultatele din ultimele partide sunt dezastruoase pentru NEC, iata ca aceasta se bucura de simpatia caselor de pariuri si este cotata cu 1.40 la victorie.

Consideram ca gazdele vor marca de minim doua ori in acest meci indiferent de pronosticul final.

Pronostic: G2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.32

Utrecht Tin. - Graafschap

Ramanem tot in liga secunda olandeza pentru al treilea meci de pe Biletul Zilei. De data aceasta poposim la Utrecht unde tineretul gazdelor primeste vizita unei foste prim-divizionare, Graafschap.

Ne-am fi asteptat ca meciul sa fie mult mai echilibrat, ba chiar cu Utrecht favorita, avand in vedere ca gazdele au 17 puncte, cu doua mai putin decat oaspetii lor. Culmea, oaspetii sunt favoriti si inca cum?! Cotata cu numai 1.70 pentru o victorie si cu 1.53 pentru minim doua goluri marcate in fieful unei formatii neinvinse de 6 meciuri.

Pronostic: O2+ (Oaspetii marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.53

Distribuiti pe Social Media