Biletul Zilei 19/10/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Lazio - Atalanta

Meci tare in serie A intre locurile 6 si 3, locuri separate de 5 puncte. Ciudat faptul ca Lazio este favorita, chiar daca joaca pe teren propriu. Spunem asta deoarece, la precedenta vizita in capital, Atalanta a invins cu 2-0 pe AS Roma, echipa aflata cu un loc mai sus decat lazialii. Zapata si ai sai sunt cotati cu a doua sansa astazi si pentru ca forma gazdelor pe propria arena este una foarte buna, dar noi credem ca oaspetii vor avea un cuvant greu de spus azi.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.47

Tottenham - Watford

Ultimul loc din PL se deplaseaza pe arena finalistei ucl din sezonul trecut si, in ciuda pozitiei din clasament a oaspetilor, Tottenham primeste 1.45 la victorie. Imensa cota din punctul nostru de vedere si credem ca Watford va marca astazi chiar daca londonezii ar putea castiga in final.

Pronostic: O1+ (Oaspetii inscriu)

Cota: 1.53

Bournemouth - Norwich

Desi gazdele sunt catalogate cu prima sansa, bookmakerii se asteapta la un meci cu multe goluri cele doua formatii fiind extrem de deschise. Cotatia pentru GG este foarte mica, una care s-ar fi potrivit daca Norwich era gazda, mai ales ca oaspetii de astazi joaca foarte slab pe teren strain. 1&gg pare un pariu de luat in seama aici, dar noi ne protejam.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.47

Distribuiti pe Social Media