Biletul Zilei 21/10/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Goteborg - Djurgarden

Sansa unica pentru oaspeti sa cucereasca titlul in Suedia. Malmo a fost invinsa de Hammarby si in acest moment exista 4 formatii cu 59 de puncte dupa 28 de etape (Djurgarden este singura cu meci in minus). Cu meciuri impotriva unor echipe fara obiectiv in finalul sezonului, chiar si un punct ar fi bun pentru oaspeti astazi, dar noi ne asteptam ca ei sa forteze victoria.

Pronostic: I2 sau II2 (Djurgarden castiga oricare dintre reprize)

Cota: 1.39

Sheffield - Arsenal

Meci greu pentru tunari in ciuda diferentei clare de valoare a loturilor si a locurilor din clasament. Chiar daca Arsenal va castiga, noi credem ca gazdele vor marca, cotatia pentru G1+ fiind destul de mica, mai ales tinand cont de faptul ca gazdele de azi evolueaza slab pe propria arena.

Arsenal va cauta victoria cu orice pret, dupa ce a pierdut puncte pretioase in deplasarea de la Watford si tocmai asta s-ar putea sa-i coste pentru ca Sheffield este extrem de periculoasa pe contre. Reamintim aici egalul obtinut la Chelsea cand nici cel mai infocat suporter nu s-ar fi asteptat.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.39

Brescia - Fiorentina

Fiorentina se afla intr-o forma extraordinara dupa 5 meciuri fara infrangere, dintre are 3 victorii, asta dupa ce incepuse actuala stagiune cu doua infrangeri. Acasa cu Napoli si in deplasarea de la Genoa. Chilianul Pulgar, golgheterul echipei cu 3 reusite, este principalul pericol pentru poarta gazdelor.

De cealalta parte, in ciuda pozitiei din clasament, nou-promovata Brescia chiar are un cuvant de spus. Le-a invins pe Cagliari si Udinese, a pierdut cu Bologna 3-4 dupa ce a condus cu 3-1 si a fost invinsa la limita de Napoli, Juventus si AC Milan.

Cel mai probabil vom asista la un meci cu goluri de ambele parti, unde se poate incerca si pariul "G2+O2+" (fiecare formatie marcheaza minim doua goluri).

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.60

Distribuiti pe Social Media