Biletul Zilei 25/10/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Southampton - Leicester

Aflata intr-o pozitie critica in clasament fata de asteptarile fanilor, Southampton primeste in aceasta seara vizita "vulpilor" din Leicester si spera sa obtina prima victorie dupa 4 etape de ineficienta.

Nu va fi un meci usor pentru gazde in fata revelatiei de pana acum a sezonului, trupa ce a produs acum 4 sezoane, poate, cea mai mare surpriza a ultimului deceniu in Europa, castigand Premier League din postura de ultima favorita. Southampton a obtinut ultima victorie in fata lui Leicester pe teren propriu in 2017 cand s-a impus cu 3-0!

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.70

Grasshoppers - Vaduz

Cea mai titrata echipa elvetiana din istorie, Grasshoppers, trupa ce detine 19 de titluri de campioana, ocupa in prezent pozitia secunda in a doua liga a tarii cantoanelor si face tot posibilul sa revina unde ii este locul! Din 2003 echipa gazda nu a mai simtit gustul suprematiei, timp in care Basel, Zurich si Young Boys si-au impartit titlurile!

Primeste vizita lui Vaduz, o echipa deloc rea, care in ciuda antepenultimului loc pe care-l ocupa, a marcat tot atatea goluri cat Grasshoopers, 19!

Consideram ca vom avea parte de un meci spectaculos in care gazdele vor controla partida, iar oaspetii vor incerca sa "loveasca" pe contraatac!


Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.50

Distribuiti pe Social Media