Biletul Zilei 29/10/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Parma - Verona

Paradoxal, in ciuda rezultatelor recente bune si a pozitiei in clasament, Parma este cotata la victorie de catre casele de pariuri cu 2.6, o cota in continua crestere de la 2.3, atat cat avea la prima ora a zilei.

Gazdele au bifat 3 victorii si un egal in ultimele 5 meciuri jucate, cu numai o infrangere in deplasarea de la Spal, in timp ce oaspetii din Verona, vin dupa doua insuccese, cu Napoli si Sassuolo, ambele meciuri fara gol marcat.

Acest duel poate fi o capcana pentru cei care vor incerca sa joace 1 solist, cota gazdelor fiind foarte mincinoasa fata de realitate. Consideram ca Verona va pleca cu minim un punct la finalul acestui meci, cota pentru X2 fiind una extrem de rezonabila.

Pronostic: X2 (Oaspetii nu pierd meciul)

Cota: 1.50

Brescia - Inter M.

Meci propus de majoritatea caselor de pariuri pentru Super Cota. "Pariati-l alaturi de alte 4-5 meciuri pentru a primi o cota mai mare pentru victoria Interului"!!! Este practic cel mai jucat meci din lume din oferta de fotbal a zilei. Si cam ce credeti ca a pariat lumea la aceasta partida? Pai sa vedem.

Inter are punctaj maxim in cele 4 deplasari in actualul sezon, cu minim doua, trei si patru goluri marcate pe meci. In clasamentul general se afla pe locul 2 dupa Juventus, la doar un punct in spatele "batranei doamne". Se deplaseaza astazi la Brescia, o nou-promovata aflata pe locul 18 si care a adunat un singur punct din 3 meciuri jucate pe teren propriu si 7 puncte din totalul de 8 meciuri. Ce jucam aici? 2 solist, oaspetii dau doua goluri, 2 si 2+, 2 si 3+ etc etc!

Indiferent, daca prin vreo minune Inter va castiga si cota caselor va putea fi considerata un cadou pentru pariori, Brescia va inscrie. Cu foarte mare incredere, acest pronostic isi face loc pe Biletul Zilei cu mentiunea "bani pe jos".

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.55

Duisburg - Hoffenheim

Duisburg, liga a 3-a in Germania primeste vizita prim-divizionarei Hoffenheim in saisprezecimile cupei si pare ca vor face o figura frumoasa prin prisma cotei oferita de bookmakeri.

Normal, cand o echipa din prima liga joaca cu o alta cu doua ligi valorice mai jos, cota maxim rezonabila la victorie ar fi de 1.3, indiferent daca formatia mai valoroasa joaca in deplasare. Tinem cont ca Duisburg parcurge o perioada fasta si in campionat, acolo unde ocupa pozitia secunda si pare a-si fi format deja ca scop promovarea. De partea ei vor fi si fanii, care, spera alaturi de echipa la un drum cat mai lung si in cupa Germaniei.

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.32

Distribuiti pe Social Media