Biletul Zilei 30/10/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Napoli - Atalanta

Derby in serie A intre doua echipe de Champions League. Gazdele sunt favorite astazi, in ciuda parcursului excelent avut de Zapata&co in acest debut de sezon. Daca in grupele europene Atalanta sta foarte prost, in campionat se situeaza pe locul 3, la 3 puncte deasupra rivalilor de diseara. Credem ca ne asteapta un meci foarte frumos, cu goluri multe.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.42

Liverpool - Arsenal

Daca s-ar fi jucat in campionat, nu am fi ezitat sa mergem pe mana cormoranilor, detinatoare UCL fiind mult mai valoroasa decat adversara din Londra. In Cupa, insa, se poate ca motoarele gazdelor sa nu fie atat de turate. In plus, trofeul pus in joc este poate singura ocazie a lui Arsenal de a castiga pe plan intern, titlul fiind imposibil pentru tunari. Credem ca se vor marca goluri de ambele parti astazi.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.45

Juventus - Genoa

Campioana primeste vizita echipei lui Ionut Radu si credem ca aceasta partida a venit un pic cam tarziu in acest an fata de sezonul trecut. In 2018, Ionut si ai sai au scos un punct la Torino si au stopat cascada de victorii a lui Juve. In acest an, Juventus deja a facut cativa pasi semigresiti, un egal chiar in etapa trecuta, iar Inter deja a castigat in aceasta etapa si a trecut pe primul loc. Juve nu mai are loc de erori si credem ca Radu va avea mult de munca diseara.

Pronostic: 1&G2+ (Juve invinge in inscrie minim doua goluri)

Cota: 1.40

Distribuiti pe Social Media