Biletul Zilei 31/10/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

AC Milan - Spal

Al treilea, respectiv al cincilea cele mai slabe atacuri din Serie A disputa astazi penultimul meci al etapei cu numarul 10. Asa au prefatat casele de pariuri acest duel dintre AC Milan si Spal.

Oaspetii vin la Milano cu ganduri mari, dupa ce etapa trecuta a incurcat-o pe Napoli in cursa de urmarire a podiumului. Nu este exclus ca Spal sa produca inca o surpriza dand peste cap calculele altui nume mare din Italia. Spunem nume mare pentru ca doar asta a ramas din legendara AC Milan...o umbra a fortei ce domina Europa anilor '80-'90!

Consideram ca vom avea parte de un meci cu goluri, dorinta de a castiga toate cele 3 puncte fiind la fel de mare in ambele tabere.

Pronostic: 3+ (Se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.80

Fortuna S. - Den Haag

Am cotrobait prin oferta nu foarte stufoasa si am gasit un meci care merita sa apara pe Biletul Zilei din mai multe puncte de vedere. Stim bine cu cata usurinta se marcheaza in Olanda, mai ales ca este un meci de cupa si cel mai probabil ca echipele sa nu-l trateze cu foarte mare interes, introducand tinere sperante pe teren pentru afirmare.

Gazdele au marcat 8 goluri in ultimele doua partide disputate pe teren propriu, in timp ce oaspetii au inscris in ultimele 12 meciuri din 13 pe teren advers. Recomandam pronosticul "ambele marcheaza" ca fiind cel mai probabil la aceasta intalnire.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.40

Distribuiti pe Social Media