Biletul Zilei 02/11/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Union Berlin - Herta Berlin

Derby in Berlin intre Union, echipa promovata in Bundesliga, si Herta, o trupa mai cunoscuta pariorilor. Echipele sunt separate de numai 4 puncte si ne asteptam ca gazdele sa forteze o victorie in fata rivalei, aceasta aflandu-se intr-un moment delicat. Union marcheaza meci de meci acasa in timp ce Herta are o ofensiva capabila sa puna probleme oricarui adversar. Toate meciurile dintre cele doua au oferit spectacol si goluri si credem ca va fi la fel si asta seara.

Pronostic: GGsau 3+ (Se castiga si la GG si la minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.47

Sparta Roterdam - PSV

Invinsa in deplasarea trecut fara drept de apel la Utrecht, 0-3, PSV vine la Roterdam pentru a lua toate punctele si a continua cursa de urmarire a Ajaxului, dar va avea o misiune grea impotriva unei formatii care a marcat in toate meciurile jucate acasa (ultimele 20). Ne asteptam la o partida cu goluri multe de ambele parti.

Pronostic: GGsau 3+ (Se castiga si la GG si la minim 3 goluri)

Cota: 1.38

Molde - Kristiansund

Gazdele au o sansa imensa de a pune o mana pe trofeul campionilor in Norvegia si ne asteptam sa atace din primul minut pentru a-si apropia succesul. Oaspetii mai au doar sanse teoretice la cupele europene si credem ca Molde are toate motivele sa forteze si sa castige astazi. Cum oaspetii pot inscrie, mizam pe mai multe goluri ale gazdelor. Molde a inscris minim doua goluri in 8 din ultimele 10 partide pe propria arena in timp ce Kristiansund a primit 14 goluri in ultimele 9 deplasari (5 in ultima).

Pronostic: G2+ (Molde inscrie minim doua goluri)

Cota: 1.40

Distribuiti pe Social Media