Biletul Zilei 03/11/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Basel - Xamax

Basel isi continua marsul catre al 19-lea titlu de campioana din era profesionista si nu are voie sa rateze cele 3 puncte in intalnirea de astazi contra celor de la Xamax.

Gazdele au o forma extraordinara de moment in meciurile disputate pe teren propriu cu 6 victorii consecutive din tot atatea meciuri si un golaveraj neverosimil de 20-3!!! Oaspetii in schimb, vin dupa infrangeri usturatoare in deplasare. 1-4 cu Young Boys si 0-6 cu Lausanne.

Am spune ca pentru gazde obtinerea celor 3 puncte este o formalitate, insa cota pare putin prea mare vis-a-vis de cele spuse mai sus. Anul trecut, in aproximativ aceleasi conditii, Basel a invins cu 4-1, dar pe cota 1.25!!!

Pronostic: GG3+ (Ambele echipe marcheaza si vor fi minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.85

Everton - Tottenham

Everton si Tottenham se afla in posturi ingrate dupa 10 meciuri jucate in actualul sezon. Gazdele sunt cu o pozitie peste linia de retrogradare, in timp de finalistii UCL se zbat in anonimat in a doua parte a clasamentului.

Astazi este o ocazie buna ca fiecare dintre cele doua combatante sa spere la obtinerea celor 3 puncte in vederea redresarii si revenirii la obiectivele propuse inainte de startul sezonului.

Consideram ca vom avea parte de un duel pe contre unde pariul pe cartonase galbene la over 4.5 este recomandat la fel de mult ca pronosticul "ambele marcheaza".

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.57

Distribuiti pe Social Media