Biletul Zilei 04/11/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Spal - Sampdoria

Spal si Sampdoria se vad in situatia de a-si disputa duelul direct din postura de ultime clasate in Serie A. Cu numai 7 puncte obtinute de gazde si 5 de oaspeti in 10 etape, sperantele de a evita retrogradarea se diminueaza vizibil. Orice punct risipit astazi va cantari extrem de mult la finalul sezonului in cazul in care cele doua formatii se vor lupta tot pentru evitarea retrogradarii.

Asadar excludem eventualitatea unui meci nul, gandindu-ne poate la o reciprocitate intre cele doua echipe, astfel incat fiecare sa castige cate 3 puncte din dubla mansa, matematic mai bune decat doua meciuri egale.

Consideram ca se va deschide scorul inca din prima repriza, pe o cota extrem de rezonabila la cat de putin au marcat cele doua formatii.

Pronostic: I1+ (Se marcheaza cel putin un gol in prima repriza)

Cota: 1.44

Stoke - WBA

WBA are nu mai putin de 10 goluri primite pe teren propriu in ultimele 5 partide jucate pe teren propriu, ceea ce ne confera dreptul sa credem ca detine o aparare fragila in ciuda faptului ca e una dintre marile contracandidate la promovare, ocupand in prezent locul 4 in Championship.

O victorie astazi ar putea propulsa-o in fotoliul de lider dupa primele 15 etape ale competitiei. Nu va fi insa usor pentru ca bookmakerii ofera o cota de 2.35 pentru o victorie pe terenul ultimei clasate, Stoke, trupa ce a obtinut numai 8 puncte de la startul sezonului si pana in prezent.

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.35

Bochum - Nurnberg

Sezon foarte echilibrat in liga a doua nemteasca unde, dupa 12 etape scurse, doar 4 echipe au mai putin de 4 meciuri nule. In rest, toate celelalte echipe au minim 4 meciuri de egalitate, unele dintre ele bifand chiar 5 sau 6 asemenea dueluri.

In cauza sunt si cele doua adversare din aceasta seara, Bochum ajungand la borna 6, iar Nurnberg la 5! Cu toate acestea, casele de pariuri ofera o cota imensa la PSFX, 1.82, unde conform conjuncturii s-ar fi cuvenit un maxim 1.65!

Nu putem sa nu profitam de aceasta bresa in oferta, optand pentru pronosticul "se marcheaza minim un gol in fiecare repriza" cu mare incredere.

Pronostic: I1+&II1+ (Se marcheaza in fiecare dintre reprize)

Cota: 1.53

Distribuiti pe Social Media