Biletul Zilei 05/11/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Zenit - RB Leipzig

Dupa un duel cu cantec in mansa tur, in care nemtii au revenit pe tabela si au invins cu 2-1 dupa ce la pauza erau condusi cu 0-1, returul se vede cel putin la fel de incert in ce priveste castigatoare partidei.

Dupa 3 etape, grupa din care fac parte cele doua este extrem de echilibrata si oricine are sanse de a merge mai departe. Doar oaspetii, din postura de lideri, cu 6 puncte la activ, pot lua o optiune serioasa la calificare daca vor invinge asta-seara in Rusia.

Consideram ca rusii nu vor fi o prada usoara si pronosticul "ambele marcheaza" este cel mai indicat.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.55

Liverpool - Genk

Cu o infrangere la activ in primele 3 meciuri din grupa, cormoranii nu au voie sa faca pas gresit in meciul contra lui Genk in cazul in care nu vor sa-si complice situatia in vederea calificarii.

La cum a aratat partida tur, in care alb-rosii s-au impus cu 4-1 dupa un meci la discretia lor, returul se vede a fi un antrenament cu public. Ne bazam pe forta de atac a gazdelor si vom opta pentru o victorie la minim doua goluri diferenta pentru trupa lui Klopp!

Pronostic: H1 (Gazdele castiga meciul la minim doua goluri diferenta)

Cota: 1.33

Napoli - Salzburg

Anul trecut napoletanii s-au vazut eliminati inca din faza grupelor dupa ce la un moment dat pareau deja calificati. Faptul ca au ridicat piciorul de pe acceleratie i-a costat accesul in faza urmatoare a competitiei.

Nu vor sa repete figura si anul acesta, asta insemnand ca vor fi obligati sa invinga astazi pe teren propriu pe Salzburg, tocmai pentru a-si asigura intr-un procent insemnat calificarea din grupe!

Pronostic: G2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.52

Distribuiti pe Social Media