Biletul Zilei 07/11/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

CFR Cluj - Rennes

Ardelenii au posibilitatea de a lua o optiune serioasa in vederea calificarii in faza superioara a competitiei in meciul pe care il va sustine in aceasta seara impotriva celor de la Rennes. Meciul tur s-a incheiat cu victoria la limita a CFR-ului, scor 1-0!

Ai nostri pot profita si de faptul ca Rennes inca nu se regaseste. Oaspetii au o singura victorie in ultimele 11 partide disputate, moralul fiind unul cat se poate scazut inaintea partidei din Europa League. Cu un singur punct dupa 3 etape disputate, Rennes pare ca isi indreapta atentia mai mult spre campionat unde interesul in a evita retrogradarea este mult mai mare.

Pronostic: 1X (Gazdele nu pierd meciul)

Cota: 1.40

Feyenoord - Young Boys

Feyenoord si Young Boys, alaturi de Porto si Rangers fac parte dintr-o grupa din cele mai echilibrate. Olandezii pot pierde contactul cu primele doua pozitii in cazul unei infrangeri astazi, coroborata cu o victorie in celalalt meci de la Rangers.

Pe de alta parte, daca gazdele inving la doua goluri diferenta, iar la Rangers vom avea meci nul, atunci Feyenoord preia sefia grupei. Asadar exista o motivatie extrem de mare in tabara gazdelor de a razbuna in primul rand infrangerea de la Berna, dar si de a face un pas important in conjunctura viitoare a grupei.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.50

Standard - E. Frankfurt

Duel extrem de interesant in Belgia intre Standard, o trupa cu prestatii foarte buna in acest sezon si Eintracht, semifinalista editiei trecute, o echipa ce pare ca si-a revenit dupa pierderile inregistrate la nivelul lotului si isi gaseste cadenta. Gazdele trebuie sa forteze victoria fiind la 3 puncte in spatele nemtilor si credem ca partida va fi una deschisa in care ofensivele isi vor arata clasa. 

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media