Biletul Zilei 09/11/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Bayern - BVB

Derby in Bundesliga intre cele mai importante echipe ale ultimului deceniu in Germania. Atata Bayern, cat si Borsusia au inceput mai slab in campionat, gazdele de astazi ramanand chiar fara antrenor dupa 1-5 la Frankfurt. Locurile 6, respectiv 5 in acest moment cele doua se lupta pentru punctele care le-ar duce aproape de liderul Gladbach. Credem ca, la fel ca in sezoanele trecute, cand vine vorba de derby, de jn meci cu cutitul la os, Bayern capata o aura aparte si o vedem favorita certa. Lewa si ai sai vor ataca din primul minut si suntem de parere ca defenisva oaspetilor va avea mult de munca.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.50

Botosani - FCSB

Meci tare la Botosani in aceasta seara, partida foarte importanta in vederea locurilor de playoff. Gazdele se afla pe o panta descendenta pierzand multe puncte in ultimele etape in timp ce baietii lui Vintila si-au revenit si au ajuns pana pe locul 5 in acest moment. Batalia pentru top 6 este extrem de dura si credem ca oaspetii nu au loc de esec in aceasta confruntare. Invisa in tur cu 2-0, FCSB cauta revansa pe un teren pe care, in ultimii ani, a facut tot ce a vrut, plecand cu punctele la Bucuresti.

Pronostic: SC X2 (FCSB nu pierde supercota)

Cota: 1.46

Eibar - Real Madrid

Deplasare interesanta pentru Real Madrid in fieful celor de la Eibar, echipa de pe locul 14 in Primera. Desi Eibar a marcat des pe propriul teren, am vazut in confruntarea cu celalalt gigant spaniol ca socoteala din restul meciurilor nu se potriveste atunci cand la Eibar vine o echipa imensa. Gazdele reprezinta, totusi, o echipa mica si nu credem ca defensiva ei va rezista in fata unui atac aflat in mare forma dupa cum am putut observa la mijlocul saptamanii. 

Pronostic: O2+ (Oaspetii inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.50

Distribuiti pe Social Media