Biletul Zilei 10/11/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Liverpool - Manchester City

Derby-ul campionatului in Anglia se joaca astazi la Liverpool. Cele mai galonate formatii ale ultimelor sezoane de Premier League isi disputa suprematia pe Anfield in fata celui spectaculos public.

City a pierdut contactul cu locul 2, Leicester si Chelsea facandu-si loc intre cormorani si echipa lui Guardiola. Doar cu o victorie astazi, City ar putea reveni pe pozitia secunda la 3 puncte de Liverpool.

Se anunta una dintre cele mai spectaculoase partide din istoria fotbalului, iar noi vom miza pe "ambele marcheaza", pronosticul cel mai probabil.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.50

Wolfsburg - Leverkusen

Wolfsburg si Leverkusen sunt angrenate in lupta de urmarire a primelor 6 pozitii din Bundesliga, momentan evolutia celor doua fiind sub asteptari. Chiar daca echipa gazda este singura din liga invinsa o singura data in 10 partide, tot ea este si fruntasa in topul remizelor, ceea ce face ca alb-verzii sa se pozitioneze abia pe locul 9.

Leverkusen, clasata imediat sub Wolfsburg vine dupa 4 meciuri in care nu a cunoscut gustul victoriei, asta facand ca importanta acestui meci sa atinga cote foarte mari.

Ne asteapta un meci pe contre, cu doua echipe ce detin jucatori extrem de valorosi, care pot schimba soarta partidei cu o singura executie.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.60

Parma - Roma

Pe Parma o putem numi revelatia sezonului din postura de nou-promovata, echipa ce a dobandit pozitia actuala prin jocuri extrem de bune. S-a luat la tranta cu mult mai titratele Fiorentina si Inter, deplasari din care a scos 2 puncte, a pierdut la limita cu Juventus, a invins clar pe Torino, Genoa si Udinese si se poate lauda in prezent cu pozitia a 10-a.

Pe Roma o asteapta un meci extrem de greu, pe care va trebui sa stie sa il gestioneze foarte bine in cazul in care vrea sa tina pasul cu primele doua clasate, Inter si Juventus.

Pronostic: GG sau 3+ (Ambele echipe marcheaza sau se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.39

Distribuiti pe Social Media