Biletul Zilei 12/11/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Scunthorpe - Sunderland

EFL Trophy isi continua cursul chiar daca in Europa campionatele sunt in pauza competitionala, facand loc nationalelor. Biletul Zilei cuprinde partide din aceasta intrecere, echipele participante prestand in general un fotbal total cu nenumarate goluri.

Un prim meci ales pentru astazi se joaca intre Scunthorpe locul 2 cu 4 puncte si Sunderland locul 3 cu 3 puncte. Ambele formatii fac parte din grupa 1 alaturi de Leicester U21 si Grimsby. Gazdele au nevoie sa nu piarda astazi pentru a se califica in timp ce oaspetilor le ramane doar varianta victoriei pentru a face schimb de locuri cu adversarii.

Avem toate ipotezele pentru o partida animata cu goluri de ambele parti.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.55

Tranmere - Salford C.

Tranmere si Salford inchid etapa a 2-a din aceasta grupa din care a mai facut parte si Bury, echipa descalificata si desfiintata din cauza datoriilor. Astfel, alaturi de ele, a mai ramas doar Aston Villa U21, trupa ce a fost deja invinsa de doua ori si care practic a pierdut orice speranta de calificare. Un meci nul astazi intre Tranmere si Salford ar elimina-o deja pe Aston Villa din competitie.

Date fiind aceste aspecte, meciul dintre primele clasate se va juca sub auspiciul lejeritatii, asteptandu-ne astfel la un egal cu goluri de toata frumusetea.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.50

Petrolul - Viitorul Pandurii

Pentru prima data in acest sezon Petrolul are sansa de a urca pe podium alaturi de Mioveni si UTA. Cu o victorie astazi i-ar egala pe aradeni la 28 de puncte, dar cu un minus de doua partide pentru adversari si s-ar apropia la 2 puncte de Mioveni, echipa cu care ar stabili acelasi numar de meciuri, 15.

Cu publicul de la Ploiesti in spate, deja cunoscut pentru patima cu care isi incurajeaza echipa, Petrolul are toate sansele pentru a obtine o victorie pe cat de necesara, pe atat de frumoasa.

Pronostic: 1 (Gazdele castiga)

Cota: 1.40

Distribuiti pe Social Media