Biletul Zilei 14/11/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Cehia - Kosovo

Un meci mult asteptat de ambele formatii aflate in lupta directa pentru un loc de calificare la europeanul de anul viitor. Grupa A se afla la penultima etapa, iar Cehia are un singur punct peste Kosovo. Astfel, partida poate fi decisiva in cazul in care echipa gazda castiga, aceasta distantandu-se la 4 puncte de adversari.

Ajunsa pana aici, sa lupte cu calificarea pe masa, Kosovo nu va fi usor de rapus si va da totul pentru un triumf istoric.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.78

Anglia - Muntenegru

Anglia este deja calificata si nu poate decat sa se bucure de spectacol pe stadionul Wembley, care, cel mai probabil, va fi umplut pana la refuz. Patima pentru fotbal in tara care l-a inventat este mai presus de renumele adversarei sau de miza meciului. Cu siguranta vom avea nume noi in angrenajul gazdelor, tineri ce-si vor face aparitia pentru a impresiona si a-si mari cota de piata prin evolutii remacabile.

Nici Muntenegru nu mai are vreun tel pentru ultimul meci, singura dorinta fiind aceea de a iesi cu fruntea sus dintr-o grupa in care pana acum s-a facut de rusine. Raportandu-ne la forta de atac a englezilor, la apararea slaba a oaspetilor si la faptul ca meciul, practic, nu mai are miza, vom opta pentru minim doua goluri in prima repriza sau 4+ in meci.

Pronostic: I2+ sau 4+ (Se marcheaza minim doua goluri in prima repriza sau minim 4 goluri in meci)

Cota: 1.46

Distribuiti pe Social Media