Biletul Zilei 16/11/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Israel - Polonia

Polonia este deja calificata la europeanul de anul viitor si merge in Israel pentru palmares. Cu 19 puncte adunate in 8 meciuri este lider in aceasta grupa, urmata de Austria la 3 puncte distanta.

Pentru Israel, sanse ar mai fi, insa doar matematice. In cazul in care vor castiga meciul de astazi si pe cel din ultima etapa in fata Macedoniei, israleienii au nevoie si ca Austria sa piarda ambele partide pe care le mai are de disputat, ceea ce este foarte putin probabil.

Pentru noi, pariorii, important este ca meciul de azi are miza si indiferent cat de mult si-ar dori gazdele victoria, consideram ca Polonia isi va respecta blazonul si va opune cel putin rezistenta unui meci cu miza.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.75

CFC Arges - Petrolul

Arges si Petrolul sunt neinvinse de 6 meciuri oficiale si asta se vede si in clasamentul la zi al ierarhiei secunde din Romania. Gazdele ocupa pozitia 8 cu 25 de puncte, in timp ce Petrolul se claseaza pe locul 4 cu 28 de puncte, insa un meci mai putin disputat.

Gazarii au ocazia de a trece pe pozitia a 2-a, dupa UTA, in cazul unui succes in fata pitestenilor si isi pun toate sperantele intr-un rezultat pozitiv. Vor fi asistati si de un public numeros, asa cum galben-albastrii ne-au obisnuit dintotdeauna motiv pentru care Petrolul pleaca din postura de favorita atat pe teren cat si la casele de pariuri.

Pronostic: X2 (Oaspetii nu pierd meciul)

Cota: 1.42

Distribuiti pe Social Media