Biletul Zilei 17/11/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

U.St.Gilloise - RE Virton

Gazdele au rupt legatura cu podiumul din cauza a doua infrangeri in ultimele 4 partide si se vad nevoite sa invinga astazi pe Virton, o alta contracandidata la promovare. In aceasta liga primele 6 formatii vor juca playoff dupa injumatatirea punctelor si asta le impinge de la spate sa acumuleze cat mai multe posibile.

Ne asteapta un meci extrem de dur intre doua formatii pragmatice, cu un fotbal bun, cel putin pentru liga ierarhica in care activeaza. Consideram ca pronosticul "ambele marcheaza" este cel mai aproape de adevar la o astfel de intalnire.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.80

Gremio RS - Flamengo RJ

Primele 4 pozitii din prima liga braziliana joaca automat in Cupa Libertadores, iar pozitiile 5 si 6 vor avea sansa unui playoff de calificare. Astfel, Flamengo, ocupanta primei pozitii in clasamentul actual, este practic calificata cu 5 etape inaintea finalului de sezon, in timp ce Gremio inca isi disputa pozitia a 4-a cu Sao Paolo si Athletico PR.

Cu alte cuvinte inclinam balanta spre Gremio care este mult mai motivata sa castige partida decat adversara ei, echipa ce-si va menaja cu siguranta o parte din jucatori. Raportand duelul la ultimele 4 intalniri de pe terenul gazdelor, observam ca pronosticul nostru a iesit de fiecare data, fapt ce ne adauga inca un indiciu solid pentru alegerea facuta.

Pronostic: 1X&2+ (Gazdele nu pierd meciul si se vor marca minim doua goluri in meci)

Cota: 1.65

Distribuiti pe Social Media