Biletul Zilei 18/11/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Irlanda - Danemarca

Cel mai interesant meci al serii se joaca in grupa D de calificare la Euro 2020 intre tara gazda Irlanda si liderul Danemarca. Considerand ca Elvetia va castiga la pas meciul din Gibraltar, toate calculele se fac in functie de rezultatul partidei de la Dublin.

Meciul tur de la Oslo s-a incheiat nedecis, 1-1, astfel ca orice victorie a irlandezilor ii va duce automat la turneul final de anul viitor. Va fi un meci de care pe care, cu Irlanda dispunand de cea mai buna aparare din grupa, cu 4 goluri primite in 7 meciuri, iar Danemarca de cel mai bun atac, cu 22 de reusite in tot atatea meciuri.

Consideram ca Danemarca va fi mult mai avantajata de aceste conjuncturi pentru ca isi permit si meciul nul, iar meciul incepe de la 0-0! Irlanda va fi nevoita sa atace, asta insemnand sa se descopere mai mult pe faza de aparare.

Pronostic: X2 (Oaspetii nu pierd meciul)

Cota: 1.35

Spania - Romania

Romania are cota cea mai mica dintre echipele cele mai slabe, mai exact 18 in deplasarea din Spania. Armenia are cota 20 in Italia, Faroe are cota 22 in Suedia, Liechtenstein cota 26 acasa cu Bosnia si Malta cota 26 acasa cu Norvegia. Daca nationala noastra o tine tot asa, poate concura fara probleme in scurt timp cu Gibraltar pentru cea mai mare cota la victorie.

Nepunand la indoiala faptul ca Spania va marca minim 3 goluri, pentru simplu fapt ca o echipa profesionista joaca indiferent de miza meciului, este foarte foarte probabil sa asistam si la un gol al buturugii mici. Nationala noastra poate puncta, nu ca are valoare, ci ca spaniolilor le place fotbalul spectacol, fotbalul lejer, cu goluri. Daca am fi jucat in Italia, n-am fi avut sperante, dar in Spania este altceva. Fiind ultimul meci din grupa si nemaifiind sanse la calificare este posibil sa-l vedem pe Budescu in teren, a carui maiestrie nu mai poate fi contestata.

Asadar, cu toate ca vedem o victorie lejera a spaniolilor, la minim 2-3 goluri diferenta, vom opta pentru "ambele marcheaza" pentru simplu fapt ca, din greseala, Romania poate da gol.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 2.25

Distribuiti pe Social Media