Biletul Zilei 19/11/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Belgia - Cipru

O nationala tare, o echipa cladita cu rabdare dupa un proiect bine gandit. Belgia a progresat enorm din punct de vedere fotbalistic in ultimii 15-20 de ani, iar scoala lor a inceput sa ofere jucatori imensi catre cluburile bogate ale europei. Pe aceasta baza s-a format un lot national care se bate cu marile puteri ale lumii, iar Hazard si ai sai vor sa arate acest lucru in fiecare partida. Chiar daca sunt calificati, belgienii eu spulberat Rusia, locul doi in grupa, si credem ca vor tura motoarele si in aceasta seara terminand calificarile in stil de mare campioana. Cu 27 de puncte din 27, Belgia tinteste punctajul maxim si ne asteptam la un show ofensiv avand in vedere golaverajul dupa 9 partide jucate: 34-2 !

Pronostic: I2+sau 4+ (Se castiga la minim 2 goluri in I repriza sau la minim 4 in meci)

Cota: 1.42

Slovacia - Azerbaijan

Gazdele se califica la Euro cu o victorie, in cazul unui egal in derbyul grupei care are loc la Cardiff, avand de partea lor rezultatele directe cu Ungaria (2-0 si 2-1). Cu o victorie astazi, Slovacia insumeaza 13 puncte, Ungaria are 12, in timp ce Wales are 11. Cum victoria la Bratislava pare facila, atat Ungaria, cat si Bale si ai sai trebuie sa forteze victoria, fapt care, culmea, ar putea aduce X-ul necesar slovacilor. Dar, intai de toate, ei trebuie sa invinga.

Pronostic: 1&G2+ (Gazdele inving si inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.40

Irlanda u21 - Suedia u21

Selectionata de tineret a echipei care ne-a refuzat calificarea directa la Euro are meci in Irlanda si partida nu va fi deloc usoara. Suedezii au 6 puncte dupa 3 partide, infrangerea lor venind acasa chiar in fata rivalei de astazi (1-3). Irlanda a insumat 13 puncte din 6 partide si credem ca ar fi multumita si cu un egal astazi, fiind greu pentru suedezi sa aduca 9 puncte din cele 3 meciuri in minus, avand in vedere ca in grupa exista si Italia. Credem ca Suedia are toate motivele sa caute victoria si, daca urmarim rezultatele recente avute in deplasari, suntem de parere ca oaspetii sunt indreptatiti sa spere.

Pronostic: O1+ (Oaspetii inscriu)

Cota: 1.31

Distribuiti pe Social Media