Biletul Zilei 27/11/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Genk - Salzburg

Meci intre doua echipe cu potential ofensiv urias in aceasta seara in Belgia unde codasa grupei, Genk, primeste vizita unei trupe care sperA la calificare si pentru a o obtine trebuie sa invinga in acest duel. Salzburg a facut instructie si in tur cu campioana Belgiei, 6-2, si ne asteptam ca in aceasta seara sa aiba initiativa si, condusa de excelentul Halland, sa marcheze de mai multe ori. 

Pronostic: O2+ (Oaspetii inscriu minim dous goluri)

Cota: 1.40

Liverpool - Napoli

Derbyul grupei se da in Anglia acolo un campioana europei primeste vizita trupei care i a administrat ultima infrangere, 2-0 pe 17 septembrie. Primul loc in grupa se joaca diseara pe Anfield si ne asteptam ca Salah si colegii sa nu rateze ocazia de a bifa calificarea in optimi inca de azi.

Pronostic: 1 (Gazdele inving)

Cota: 1.42

Leipzig - Benfica

Desi portughezii nu reprezinta niciodata o prada usoara, consideram ca Leipzig este mult prea buna in acest moment si ne asteptam sa isi asigure prima pozitie cu o victorie in acest meci. Leipzig marcheaza extrem de mult pe propria arena, face meciuri excelente si arata o forma foarte buna in general in ultimele partide. Mizam pr atacul nemtilor astazi.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.38

Distribuiti pe Social Media