Biletul Zilei 01/12/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Manchester Utd - Aston Villa

Cele doua formatii se alfa intr-o forma de moment mult sub asteptarile fanilor si pare ca acest episod delicat al sezonului nu se mai termina. Daca Aston Villa are totusi o scuza, in calitate de nou-promovata, "diavolii rosii" sunt pierduti in derizoriu si incep deja sa traiasca din amintirile de pe vremea lui Ferguson.

Ne asteapta un joc extrem de tacticizat in care fiecare dintre combatante are nevoie de puncte ca de aer. Oaspetii au demonstrat ca se pot apara exemplar, dar si contraataca cu succes, ceea ce ne face sa optam pentru handicapul lor de 1.5!

Pronostic: H2 (Oaspetii nu pierd meciul la mai mult de un gol diferenta)

Cota: 1.6

Wolfsburg - Werder

Disputa interesanta in Germania, pe Volkswagen Arena din Wolfsburg, unde echipa din oras primeste vizita lui Werder Bremen, trupa care, chiar daca nu a mai castigat in campionat de pe 14 septembrie, merita sa fie cel putin la jumatatea clasamentului dupa jocul prestat pana acum. Numai in ultimele ei 3 meciuri nule, a fost egalata dupa ce a condus, pierzand astfel ocazia celor 3 puncte.

Remarcam pofta de gol a oaspetilor in mai toate meciurile jucate pana acum in acest sezon si punem pozitia slaba din clasament doar pe seama nesansei.

Pronostic: IO1+ (Oaspetii marcheaza in prima repriza)

Cota: 2.13

Distribuiti pe Social Media