Biletul Zilei 14/12/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Mainz - Dortmund

Cine s-ar fi gandit ca daca Borussia Dortmund scapa de Bayern Munchen in lupta pentru titlu, nu va lua la pas trofeul?! Iata motivul principal pentru care fotbalul este cel mai mediatizat sport si pentru care bugetele anuale alocate in campionatele puternice sunt colosale.

Gladbach si Leipzig sufla deocamdata sansa Borussiei din Dortmund de a se bucura de una dintre primele doua pozitii. Liderul este la 5 puncte distanta de galben-negri in timp ce Leipzig are un avans de doar 4 puncte.

Cu alte cuvinte, Borussia nu are voie sa greseasca in deplasarea de la Mainz, in fieful unei echipe ce a oferit recent doua meciuri de toata frumusetea. Victorie cu 5-1 pe terenul lui Hoffenheim si victorie acasa impotriva celor de la Frankfurt. Oaspetii nu vor avea un meci usor, de aceea consideram ca vom asista la un meci cu multe reusite.

Pronostic: 3+ (Se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.45

Brest - Nice

Cu incepere de la orele 21:00, pe stadionul Stade Francis-Le Blé din Brest, echipa locala va primi vizita celor de la Nice. Aflate la 6 puncte, respectiv 8 puncte distanta de zona retrogradarii, cu avantaj de partea oaspetilor aflati cu o pozitie mai sus in clasament, cele doua combatante vor incerca sa-si adjudece toate cele 3 puncte pentru a intra cu liniste deplina in vacanta de iarna.

Ultimul si singurul meci jucat la Brest in care ambele echipe au marcat s-a disputat in 2012 in Cupa Frantei. In rest, alte 4 partide s-au incheiat cu o singura echipa marcatoare pe tabela.

Asta-seara, bookmakerii ne ofera un 1.65 exagerat de mic pentru acest campionat si tindem sa credem ca au informatii suficient de bine argumentate incat sa lase garda atat de jos.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.70

Distribuiti pe Social Media