Biletul Zilei 12/01/2020

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

PSG - Monaco

PSG are nevoie de victorie in meciul de astazi cu Monaco pentru a nu avea niciun fel de emotie in ceea ce priveste lupta pentru titlu. Marseille este la 4 puncte in spatele parizienilor, dar cu doua meciuri in plus fata de acestia.

Chiar si asa, gazdele de astazi au mai mult de furca cu echipele din Ligue 1 fata de sezonul precedent, cand au castigat campionatul cu un avans de 16 puncte fata de locul secund.

Monaco sta bine in clasament si o supriza astazi ar propulsa-o pe locul 4 al ierarhiei, dupa 19 meciuri jucate. Se anunta un meci extrem de animat in care atacul de sute de milioane al gazdelor va fi atractia serii.

Pronostic: 4+ (Se marcheaza minim patru goluri in meci)

Cota: 1.60

Real Madrid - Atletico Madrid

Supercupa Spaniei are un raspuns sigur in acest sezon. Va merge la Madrid. Punctul comun al celor doua finaliste este ca ambele au debutat cu dreptul in noul an, invingand in cele doua meciuri disputate pana in prezent.

Ultimele 5 partide directe au fost destul de echilibrate, exceptand acel amical international cand Atletico s-a impus cu 7-3, mentinand tiparul jocurilor dintre cele doua formatii.

Chiar daca Real Madrid a suferit enorm dupa plecarea lui Ronaldo, schimbarile de antrenor, tactica si angrenaj fiind facute foarte bine, mentinand-o pe cea mai titrata echipa din lume in topul favoritelor la campionat, cupa si supercupa. 

Pronostic: 1X (Supercota 1x gazdele nu pierd meciul)

Cota: 1.40

Roma - Juventus

Juventus are ocazia sa redevina lider dupa semiesecul lui Inter in meciul cu Atalanta. O victorie in fieful Romei ar propulsa-o pe echipa torineza la 2 puncte distanta de contracandidata la titlu.

De retinut este ca Juventus nu a castigat decat un meci din ultimele 10 deplasari in capitala, 4 meciuri incheindu-se la egalitate, in timp ce alte 5 meciuri au fost castigate de romani.

La fel de mare este si motivatia gazdelor, care, cu o victorie astazi, ar relansa lupta la titlu alaturi de celelalte 3 echipe de pe podium, Juventus, Inter si Lazio.

Consideram ca oaspetii au o experienta mai mare in duelurile cheie si vor reusi cel putin un meci nul in aceasta partida.

Pronostic: X2 (Supercota x2 oaspetii nu pierd meciul)

Cota: 1.40

Distribuiti pe Social Media