Biletul Zilei 14/01/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Blackpool - Reading

Blackpool si Reading, doua echipe din Albion cu o vechime de peste 100 de ani se intalnesc in aceasta seara in mansa retur a FA Cup, dupa ce in tur meciul s-a terminat nedecis, 2-2!

Oaspetii sunt intr-o forma foarte buna, ajungand la meciul 8 fara infrangere, in timp ce gazdele traverseaza o pasa neagra cu 6 meciuri fara victorie. Ne asteapta un meci atractiv, istoricul duelurilor celor doua formatii sfatuindu-ne sa optam pentru un meci cu goluri.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.70

Inter M. - Cagliari

Optimile cupei Italiei ne prezinta un duel foarte interesant intre Inter si Cagliari. Milanezii au pierdut recent prima pozitie in campionat din cauza semiesecului contra Atalantei si spera sa razbune acest lucru in aceasta seara.

De cealalta parte, Cagliari, dupa o serie formidabila de 15 meciuri fara infrangere, rezultate ce au propulsat-o in primele 4 echipe din Italia, a clacat brusc. Are 4 infrangeri consecutive si vrea sub orice forma sa intrerupa aceasta perioada neagra.

Optimile de finala se disputa intr-o singura mansa, fapt ce creeaza conjunctura unui meci extrem de disputat intre cele doua formatii.Pronostic: I1+&II1+ (Se marcheaza in fiecare dintre reprize)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media