Biletul Zilei 16/01/2020

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Parma - Roma

Stadionul Ennio Tardini va fi gazda ultimei partide din optimile de finala ale cupei Italiei si le prezinta ca adversare pe Parma si Roma. Acest duel se joaca intr-o singura mansa, la fel ca precedentele 7 meciuri ale rundei.

Ambele formatii au parcurs bun in ultimele meciuri disputate, denota si pozitiile in clasamentul la zi al ligii italiene. Consideram ca ce mai indicat pronostic al meciului este GG - ambele echipe marcheaza!

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.60

Pau FC - Bordeaux

Saisprezecimile cupei Frantei o gasesc pe Bordeaux intr-o postura inconfortabila. Reprezentanta primei ligi franceze are o singura victorie in ultimele 6 meciuri, si acela in cupa contra celor de la Le Mans. Astazi, tot in cupa, o asteapta un meci ceva mai dificil.

FC Pau vine tocmai din liga a 3-a ierarhica si spera sa produca supriza, moralul si parcursul din ultimele meciuri fiind extraordinare. Mizam pe euforia gazdelor selectand pronosticul H1 (1,5).

Pronostic: H1 (Gazdele nu pierd meciul la mai mult de un gol diferenta)

Cota: 1.40

Dep.Saprissa - Guadalupe

Saprissa si Guadalupe au pornit cu dreptul in noul campionat din Costa Rica, gazdele invingand cu 1-0, iar oaspetii cu 5-0. Nici victoria la scor a oaspetilor nu i-a convins pe bookmakeri pentru o cota rezonabila in deplasarea de la Saprissa.

Cota 5.55 pentru un succes in meciul de astazi ridica deja semne de intrebare pariorilor. Chiar daca nu va reusi sa bifeze victoria, suntem ferm convinsi ca Guadalupe va practica un fotbal total si va reusi sa si marcheze.

Pronostic: 3+ (Se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media